Demolition Squad

demolitionDemolition Squad är en ny slot från NetEnt som är sprängfylld med action, härliga animationer och läckra ljudeffekter. Det här är en slot med 5 hjul, 4 rader och 40 vinstlinjer, och som vanligt med en mängd olika extra funktioner. Om du är ute efter underhållning i form av saker som sprängs i luften så kan det här vara spelet för dig! Fantastisk grafik, några riktigt bra bonusfunktioner och en skön bakgrundsmusik gör Demolition Squad till ytterligare en framgång från NetEnt.

Tema

Temat i Demolition Squad kretsar kring ett gäng sprängglada arbetare under deras arbetsdag bland ställningar och lastmaskiner på en bygganläggning. Teamet består av en tjej, tre killar och en robot, och det är också de som står för symbolerna med högst värde på hjulen. De muntra figurerna med sina olika former och färger verkar vara inspirerade av japansk anime i stil med One Piece, och passar bra in i det färgglada temat. Rock n’ roll-musiken i bakgrunden låter oss veta att det är seriöst sprängningsarbete på hög nivå som är på gång.

Funktioner

demolition2I spelet kan du som vanligt justera antalet vinstlinjer du vill spela på (från 1 till 40) och myntvärde, i det här fallet från 0,01 euro till 0,50 euro. Något som ofta förekommer i spel från NetEnt är insatsnivå. Nivån är förinställd på 1, men du kan välja mellan olika nivåer ända upp till 10. Insatsnivån fungerar så att den multiplicerar dina vinster med den nivå som du har valt. Spelar du alltså med nivå 2 så kommer alla dina vinster att multipliceras med 2. Det gör att du vinner en större summa pengar varje gång du gör en vinst. En högre insatsnivå betyder förstås också en högre insats. I Demolition Squad har du möjlighet att satsa så mycket som 200 euro per snurr, vilket gör den här slotten till ett high limit-spel som lämpar sig utmärkt för high-rollers och andra som känner för att satsa riktigt höga summor pengar. I Demolition Squad kan du vinna upp till 120 000 mynt, vilket med en lite högre insats kan bli till en riktigt saftig summa.

Bonusar och wilds

Spel från NetEnt är kända för att vara innovativa när det gäller bonusfunktioner och wilds. I Demolition Squad är det wildsymbolen Demolition Wild som utgör den mest explosiva bonusfunktionen. Den fungerar så att om du får två wildsymboler på samma rad så kommer någon ur demoleringsteamet att spränga fram en till wild emellan dem – en väldigt bra chans att öka vinsterna rejält. På hjulen 2, 3 och 4 finns det även vanliga wildsymboler som ersätter alla övriga symboler förutom scattersymbolerna. Det finns även scattersymboler i Demolition Squad som har formen av varningsskyltar. Dessa dyker upp med en spännande ljudeffekt på vilket som helst av de fem hjulen. Med tre scattersymboler någonstans på hjulen tar du dig till bonusspelet, som består av 10 free spins. För 4 scatters får du 20 free spins, och lyckas du få 5 scattersymboler belönas du med hela 50 free spin!