Aktiviter för rasterna när man jobbar på ett jordbruk

Ett jobb inom jordbruk är ett fysiskt jobb som kräver en hel del av dig som arbetare. För att orka med tunga dagar med mycket arbetsuppgifter är det viktigt med paus och raster. Att ta flera små korta pauser under hela arbetsdagen är avgörande för att orka, rensa tankarna och kunna ta nya tag.

Hjärngympa

För att aktivera hjärnan lite ordentligt och få den att arbeta med annat under rasten kan ett alternative vara att kolla på tv eller varför inte testa på onlinepoker. Det finns säkert dom som passar på att träna lite under rasten, lyfta lite vikter eller löpa en runda. Visst, att hålla sig i form är viktigt, men det är alltför många av oss som glömmer träna hjärnan. Spel överlag är en bra träningsmetod för hjärnan och kan ha en viss avkopplande funktion. Poker via din mobiltelefon eller dator är ett skönt avkopplingsverktyg. Spela mot andra eller mot en dator, du väljer. Det är inte svårt att lära sig och finns ofta en nybörjarguide eller en chattfunktion där du kan nå supporten. Supporten kan även hjälpa till med mer tekniska frågor angående sajten.

aktiviter för rasterna jordbruk

Bli en stjärna

På sajten http://www.pokerstjarnor.se hittar du ett par spelsajter och kan se deras olika rankings i form av stjärnor. Du kan även läsa om vad de har för olika bonusar och free spins. Det kan vara avgörande för många av oss när vi väljer vilken spelsajt vi vill spela på. Här kan man även läsa om ett par olika pokerstjärnor och hur deras karriärer startade. Läs deras historier och kanske blir detta en inkörsport till att du blir nästa stora pokerstjärna.

Onlinespel

Poker och onlinespel är det flertalet aktörer som erbjuder på internet. Det är en bransch som växer och de flesta spelsajterna har en mängd olika spel du kan välja mellan. Poker är ett populärt sådant. Du kan även vinna pengar på ditt pokerspelande och det finns faktiskt dom som lever på att spela poker, riktiga pokerstjärnor. De tjänar bra med pengar. Själv skulle jag vara nöjd om jag kunde få in några kronor extra på min 30-minuters lunchrast och tror att flera av oss känner likadant.